DESPRE NOI

Cu Fitmates ajungi la corpul mult visat! Suntem un studio de slabire si tonifiere a corpului, cu o experienta de peste 10 ani capatata in alte studiouri. Acum ne-am dorit sa ne unim toate puterile intr-un singur loc pentru a le aduce oamenilor ce isi doresc.

EXPERIENTA

Suntem specializati pe mai multe ramuri, iar diversitatea este un punct cheie de-al nostru. Am adus mai multe tipuri de antrenamente ce te vor duce mai repede catre rezultatul final. Intr-o lume in care oamenii fug in stanga si-n dreapta pentru a-si indeplini task-urile, uita de corpul lor. Mananca haotic sau chiar deloc, fara sa fie consistente in nutrienti acele preparate si fara un program anume. Dar acestea afecteaza pe termen lung. Dar noi avem solutii pentru toate aceste probleme. Avem procedurile EMS ce reprezinta o tehnologie ce transmite centrilor nervosi impulsuri electrice care determina contractarea rapida a muschilor. Cu doar 20 de minute de sedinta inlocuiesti 8 sesiuni de antrenament cu echipamente de fitness conventionale. Avem clase de pilates unde te poti relaxa alaturi de ceilalti oameni la sedinte de reconectare a corpului cu mintea, iar prin seriozitatea exercitiilor iti formezi musculatura.


Pentru a da roade aceste antrenamente, ai nevoie de consiliere si nutritie. Nu poti sa ai parte de rezultate daca nu faci o schimbare si din interior cu un plan simplu si individualizat care sa aiba rezultatele 100% garantate. Daca te-ai saturat de orele petrecute in zadar in sali, fara niciun rezultat, cu multi bani irositi, diete prea drastice, fara sa ai parte de o asistenta constanta, poti apela la Fitmates, locul unde iti vei schimba stilul de viata. Iti oferim primele sedinte de EMS gratuite pentru a incerca procedura, iar apoi sta la latitudinea ta daca doresti sa colaborezi cu noi.

MISIUNEA NOASTRA

Este cea de a oferi solutii la grijile create in legatura cu sanatatea corpului clientilor nostrii. Ne dorim sa oferim cele mai calitative si inalte servicii tuturor acelora care au incredere in noi. Fericirea si implinirea clientilor ce au acceptat sa faca o schimbare, ne motiveaza sa luptam mai mult pentru a atrage mai multi oameni si sa le schimbam viata. Nu oferim doar promisiuni, ci fapte. Toti cei care au trecut pragul acestui studio, au avut parte de rezultate in raport cu efortul pe care l-au depus.

Pilates Studio Fitmates EMS Ploiesti sala si clase de fitness cu antrenor
Pilates Studio Fitmates EMS Ploiesti sala si clase de fitness cu antrenor

VIZIUNEA NOASTRA

Este cea de a ajuta oamenii din intreaga lume pentru a obtine corpul de vis intr-un mod usor si sigur. Ne adaptam cererilor care sunt pe piata, de aceea avem cele mai bune si noi aparate care sa confere intr-un timp scurt, rezultatele excelente. Ne adaptam constant la piata, iar preturile sunt mai accesibile fata de alte sali care ofera aceste servicii. Vrem ca fiecare ban sa aduca rezultate, de aceea investim constant in noi.

GALERIE

ACCEPTI NOUA PROVOCARE?

URMARESTE-NE